Beloved

Jag är en certifierad BELOVED Fotograf ! Detta är en fantastisk teknik som jag använder i alla mina fotograferingar.

Vad är BELOVED?

Det är en teknik med naturliga och äkta känslor utan att du behöver inta en obekväm pose.  Detta är så unikt och det tar fram det vackraste hos alla människor, och ger en trygghet framför kameran även för den som inte är bekväm framför kameran.

BELOVED är en teknik som skapats av Jesh de Rox, Mer information kan du hitta här BELOVED COLLECTIVE om du är en fotograf och är intresserad av att veta mer. För dig som funderar på att boka mig så är det en fotosession där vi firar ditt liv med dina nära relationer. ”Its not just a picture its about celebrating your life” Det är en annorlunda fotosession som inte innebär posering. Med lek o skratt lockar jag fram det som är er innersta kärna i er familj och i er kärlek.

Som fotograf, vill jag förbereda mig inför en Beloved session genom att lära känna dig lite i förväg, ni kommer att få lite frågor som jag gärna vill ha svar på, ibland tom uppdrag att ta med till fotograferingen.  Vi beslutar gemensamt om en plats som betyder något för dig/er . Förbered dig på en rolig och kärleksfull timma.

Det bästa med Beloved är att du aldrig kommer att bli ombedd att le för kameran! Och du kommer aldrig att bli ombedd att se allvarlig ut eller att titta bort i fjärran utan anledning. Dina leenden är äkta, och dina bilder kommer att vara naturliga för att dina känslor är verkliga, eftersom du faktiskt upplever något.

Denna session handlar om DIG, så jag vill att du ska vara som vanligt med din familj eller partner. Vad jag älskar med Beloved är att de hjälper dig att agera helt naturligt och jag hjälper dig att se det jag ser. Alla människor är vackra på sitt sätt.

BELOVED passar för par (nya och gamla), familjer i alla storlekar och åldrar, vänner och solo-sessioner. Alla har något att fira.

Jag ser så fram emot att lära känna dig, och att få leverera bilder du kommer att minnas för alltid med glädje.